Konstrundan i sydvästra Skåne 2-11 april

Vi välkomnar alla besökare åter till vårens Konstrunda 2-11 april. Samlingsutställningen visas enligt tradition på Naturgården i Bröddarp, vid väg 101 mellan Arrie och Västra Ingelstad,  www.naturgarden.nu. Där kommer ni att få se ett trettiotal av våra medlemmar och dessutom bjuder tretton av dessa konstnärer in till öppna ateljéer. Utställande konstnärer samt besöksadresser är markerade på nedanstående karta.

Ta chansen att vinna ett konstverk!
Årets konstlotteri pågår till 19 september och vi är mycket tacksamma för ert stöd. Lotterna kostar 20kr/st och kan köpas på Naturgården under Konstrundan samt hos respektive utställande konstnärer till slutdatum. Dragningslistan är publicerad nedan, under utställningskartan men kan även skrivas ut via länken.

Med hänsyn till rådande läge och allas säkerhet så vill vi hålla oss flexibla kring planeringen in i det sista och uppdaterar informationen löpande på hemsidan. Håll koll!

Här kan du ladda ner pdf-kartan samt dragningslistan för utskrift:
KSV_Kartan_1_2021_PRINT
KSV_Kartan_2_2021_PRINT
KSV_Dragningslista_2021_PRINT

Följ oss på Instagram

Då Konstrundan blev inställd 2020 så valde vi, som plåster på såren, att genomföra en digital konstutställning på vårt Instagramkonto www.instagram.com/ksvkonst. Ett stort antal medlemmar visade utvalda verk från den tilltänkta Konstrundan och vid intresse av verk eller besök i konstnärsateljé, kontaktades respektive konstnär. Det blev mycket positiv respons så kontot lever vidare. Bli en följare av @ksvkonst!

Ansök om medlemsskap senast 31/10

Välkommen med din ansökan via vårt formulär på Kontaktsidan. Vi har en jurybedömd intagning per år.
Ansökningsavgift 200kr.
Medlemsavgift 450kr.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring vår förening och verksamhet så välkomnar vi dig att kontakta oss via mail: susanne@dagsberg.com eller telefon: 0703-541457.

 

Logga in som KSV-medlem

Ladda ner dokument och bilder från vårt eget internarkiv. 

Endast behörighet för medlemmar. 

 

© Konstnärsgruppen Sydväst.
Alla rättigheter reserverade.
www.ksvkonst.se