Årets traditionella Konstrunda i sydvästra Skåne blev inställd 

 

På grund av omständigheterna kring Coronaviruset så beslutade vi oss för att ställa in vårens Konstrunda och samlingsutställningen på Naturgården www.naturgarden.nu. Vi arbetar vidare med alternativ och samarbeten kring eventuella höstevenemang. Håll er uppdaterade kring informationen här på hemsidan under året. Konstrundan 2021 går av stapeln 2-11 april. Det blir härligt att blicka fram emot det och vi hälsar er åter då.

Följ oss på Instagram

Då den traditionella Konstrundan blev inställd så valde vi, lite som plåster på såren, att genomföra en digital konstutställning på vårt Instagramkonto www.instagram.com/ksvkonst. Ett stort antal medlemmar visade utvalda verk från den tilltänkta Konstrundan och vid intresse av verk eller besök i konstnärsateljé, kontaktades respektive konstnär. Eftersom vi fick så mycket positiv respons under utställningsperioden 10-30 april, så kommer vi löpande att fylla på kontot med fler presentationer av inspirerande verk och våra medlemmar. Bli en följare av @ksvkonst!

Ansök om medlemsskap senast 31/10

Välkommen med din ansökan via vårt formulär på Kontaktsidan. Vi har en jurybedömd intagning per år.
Ansökningsavgift 200kr.
Medlemsavgift 450kr.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring vår förening och verksamhet så välkomnar vi dig att kontakta oss via mail: susanne@dagsberg.com eller telefon: 0703-541457.

 

Logga in som KSV-medlem

Ladda ner dokument och bilder från vårt eget internarkiv. 

Endast behörighet för medlemmar. 

 

© Konstnärsgruppen Sydväst.
Alla rättigheter reserverade.
www.ksvkonst.se