Hans Johnfors

Presentation

Jag debuterade på Liljevalchs 1969 såsom målare. Efter studier vid Grafikskolan FORUM 1972 – 77 så delar jag min tid mellan måleri och kopparetsningar.
Bilderna visar en helhet, men det är fragment, likt ord i en mening, som bär betydelse. Sammanvävda drömmar och fantasier resulterar ofta i en landskapsbild, men det är inte landskapets yta som fångar oss, utan det oändliga mått av händelser som sker och har skett i vår verklighet.
Bilderna handlar om livet som resa med okänd begynnelse och okänt slut och mellan dessa skeden detta obeskrivliga och mystiska som vi kallar livet.
Sedan debuten på Liljevalchs har jag haft ett 50-tal separatutställningar och deltagit i ett 75-tal samlingsutställningar i Sverige, Danmark, Japan, Holland, Polen, forna Jugoslavien, Spanien, Ukraina, England och Kina. Är även invald i Grafikens Hus i Mariefred.

Idag bor och verkar jag i Elinehof  Marsvinsholm, väster om Ystad.

 

Elinehof Marsvinsholm, 271 93 Ystad
Mobil: 0702 40 48 95
Mail: hans.johnfors@hotmail.com

 

 

Ansök om medlemsskap senast 30/9

Välkommen med din ansökan via vårt formulär på Kontaktsidan. Vi har en jurybedömd intagning per år.
Ansökningsavgift 300kr
Plusgiro: 707620-1
Swish: 1230786426

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring vår förening och verksamhet så välkomnar vi dig att kontakta oss via mail: susanne@dagsberg.com eller telefon: 0703-541457.

 

Logga in som KSV-medlem

Ladda ner dokument och bilder från vårt eget internarkiv. 

Endast behörighet för medlemmar. 

 

© Konstnärsgruppen Sydväst.
Alla rättigheter reserverade.
www.ksvkonst.se