Konstrundan 7-10 och 15-16 april 2023. Öppet 10-17.

Vi är tacksamma för alla besök och roliga samtal under årets Konstrunda 2022. Det är med glädje som vi planerar att återkomma med samlingsutställning  på Naturgården i Bröddarp  www.naturgarden.nu, även nästa vår. Information kring deltagande konstnärer och deras separatutställningar presenteras med kartan framåt vårkanten. Vill du komma i kontakt med någon av våra medlemmar innan dess så sök på respektive namn under vår flik ”Konstnärer”.

Ta chansen att vinna ett konstverk!
Försäljning av lotter sker åter i samband med Konstrundan 2023. Lotterna kostar 20kr/st och kan köpas på Naturgården samt hos respektive utställande konstnärer till slutdatum.
Vinstförteckningen och kartan kommer att laddas upp här i Pdf-format då det närmar sig.

Följ oss på Instagram

Då Konstrundan blev inställd 2020 så valde vi, som plåster på såren, att genomföra en digital konstutställning på vårt Instagramkonto www.instagram.com/ksvkonst. Ett stort antal medlemmar visade utvalda verk från den tilltänkta Konstrundan och vid intresse av verk eller besök i konstnärsateljé, kontaktades respektive konstnär. Det blev mycket positiv respons så kontot lever vidare. Bli en följare av @ksvkonst!

Ansök om medlemsskap senast 31/10

Välkommen med din ansökan via vårt formulär på Kontaktsidan. Vi har en jurybedömd intagning per år.
Ansökningsavgift 300kr
Plusgiro: 707620-1
Swish: 1230786426

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring vår förening och verksamhet så välkomnar vi dig att kontakta oss via mail: susanne@dagsberg.com eller telefon: 0703-541457.

 

Logga in som KSV-medlem

Ladda ner dokument och bilder från vårt eget internarkiv. 

Endast behörighet för medlemmar. 

 

© Konstnärsgruppen Sydväst.
Alla rättigheter reserverade.
www.ksvkonst.se