Therese Carnemalm

Velandergatan 112
215 65 Malmö

Telefon: 0702-563606
E-post:
therese@carnemalm.se

www.carnemalm.se

Therese Carnemalm är född och uppvuxen i Malmö och har en bakgrund som grafisk formgivare och designer. Hon är utbildad på bl.a. Konstfack och RMI Berghs i Stockholm samt Målarskolan Forum i Malmö. Therese har haft separatutställningar över hela Sverige samt i London. Konstrundan har varit speciellt återkommande arrangemang. Under åren har hon även deltagit i renodlade illustrationsutställningar. Arbetsprocessen är fri och intuitiv och teknikerna blandas ofta genom att varva färg, papper tyg och tråd.

– Jag inspireras mycket av det dagliga livet i min konst. Allt i från möten med olika människor till naturens magi. Intrycken blir till uttryck.

Ibland blir en idé till en enda bild men kan också bli till en hel serie med ett tema som grund. Titlar kan vara en dörröppnare och ses som ett första steg in i ett verk för betraktaren. Kanske kan de väcka en känsla hos dig och öppna för fler inre bilder och upplevelser.

Välkommen att besöka ateljén i Malmö!

 

Ansök om medlemsskap senast 30/9

Välkommen med din ansökan via vårt formulär på Kontaktsidan. Vi har en jurybedömd intagning per år.
Ansökningsavgift 300kr
Plusgiro: 707620-1
Swish: 1230786426

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring vår förening och verksamhet så välkomnar vi dig att kontakta oss via mail: susanne@dagsberg.com eller telefon: 0703-541457.

 

Logga in som KSV-medlem

Ladda ner dokument och bilder från vårt eget internarkiv. 

Endast behörighet för medlemmar. 

 

© Konstnärsgruppen Sydväst.
Alla rättigheter reserverade.
www.ksvkonst.se